Stekt hällefile med kapris, räkor och citron

23
1
Stekt hällefile med kapris, räkor och citron

Sagolik stekt hällefilé och räkor frästa med kapris, persilja och citronjuice. Servera med risoni och citronklyftor. En enkel och fräsch måltid som är fylld av spännande smaker.

Skriv ut
Stekt hällefile med kapris, räkor och citron

Ingredienser

4 portioner
600 g
liten hälleflundra , grönländsk
4 dl
risoni (risliknande pasta)
1
burk räkor i lake (360 g) 1 burk kan bytas mot 500 g oskalade färska räkor
1
kruka persilja
-
vetemjöl
2 msk
smör
1/2 dl
olivolja
1 msk
citronjuice
1/2 dl
kapris
-
citronklyftor
-
salt och peppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

23

Kommentar

Annette

2020-12-04

Jättegod rätt, jag använde koriander istället för persilja och la till champinjoner.

Näringsvärde per portion

Energi 2779 KJ / 594 kCal
Fett 0 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept