Sagolik stekt hällefilé och räkor frästa med kapris, persilja och citronjuice. Servera med risoni och citronklyftor. En enkel och fräsch måltid som är fylld av spännande smaker.
Ingredienser
4 portioner
600 g liten hälleflundra , grönländsk
4 dl risoni (risliknande pasta)
1 burk räkor i lake (360 g) 1 burk kan bytas mot 500 g oskalade färska räkor
1 kruka persilja
vetemjöl
2 msk smör
1/2 dl olivolja
1 msk citronjuice
1/2 dl kapris
citronklyftor
salt och peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Tillagat (0)
Vad tyckte du om receptet?
Betyg 3.1 av 5.
2424 personer har röstat
1 st
Kommentar
Jättegod rätt, jag använde koriander istället för persilja och la till champinjoner.
Kommentar
Jättegod rätt, jag använde koriander istället för persilja och la till champinjoner.
Annette
2020-12-04