Stekt hällefile med kapris, räkor och citron
Sagolik stekt hällefilé och räkor frästa med kapris, persilja och citronjuice. Servera med risoni och citronklyftor. En enkel och fräsch måltid som är fylld av spännande smaker.
Ingredienser
4 portioner
600 g liten hälleflundra , grönländsk
4 dl risoni (risliknande pasta)
1 burk räkor i lake (360 g) 1 burk kan bytas mot 500 g oskalade färska räkor
1 kruka persilja
vetemjöl
2 msk smör
1/2 dl olivolja
1 msk citronjuice
1/2 dl kapris
citronklyftor
salt
peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2779 KJ / 594 kCal
Fett27.2 g
Kommentar
Jättegod rätt, jag använde koriander istället för persilja och la till champinjoner.
Annette
2020-12-04