Carpaccio på hälleflundra

Betyg 2.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Carpaccio på hälleflundra

Carpaccio på hälleflundra är ett lättlagat fiskrecept med en tillagningstid på under 30 minuter. Hälleflundran vänds i limejuice och serveras sedan med bröd och en vinägrett av wasabipasta.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2005

Carpaccio på hälleflundra

Ingredienser

4 portioner
400 g hälleflundra (fryst i 3-5 dygn)
lime
4 tsk wasabipasta
4 tsk vinäger
4 msk olivolja

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1100 KJ / 260 kCal
Fett20 g

Testa liknande recept

  • Limedoftande fiskspett
    Betyg 3.9 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Hälleflundra med hummersås
    Betyg 2.9 av 5.48 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Hälleflundra med polenta
    Betyg 3.1 av 5.89 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad