Ett härligt recept på fiskfilé med pepparrot, lax och puré av persiljerot. Du gör det av bland annat hälleflundra, gös, hoki eller torsk, persiljerötter, gurka, citron, rökt lax och pepparrot. Smakrikt och stiligt!
Ett recept från:
Buffé
nr 11,
2005
Gluten- och äggfri.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot Imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja) och välj en alternativ mjölk, te x Solhavre.
Gör laktosfri: byt till laktosfri creme fraiche och mjölk.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Maritha
2006-01-25Håller med Britta! Purén är otrolig god och tillsammans med fisken, gurkan o pepparroten blir det suveräna smaker. Skulle nu önska tips på det perfekta vinet till detta!
Britta
2005-12-12Det skulle blivit 5 hattar om man talat om att persiljerot tar mycket längre tid att koka mjuk än potatisen. Utsökt god smakkombination!