Blomkålspuré

Laga en krämig och slät blomkålspure, ett perfekt tillbehör till kött eller fisk! Denna enkla puré på blomkål är gjord med crème fraiche och lite salt.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2018

Gör så här
Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan. Som t ex i Hel rostbiff med blomkålspuré och grönsaker eller i Blomkålsplättar med råkostsallad och saltrostade pumpakärnor.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi530 KJ / 126 kCal
Fett9 g
Salt1 g
Kolhydrater6 g
Protein4 g
Kommentarer
4 stKanon Går att använda som tillbehör till det mesta. Jag hade några röda spetspaprika som jag kastade i, detta gjorde att färgen blev lite finare.
Tomas
Supergott
Ritha
Bra. Vet inte vad man ska säga.
David