Grönsaksbullar med majs- och blomkålskräm

Betyg 3.6 av 5.
8 personer har röstat
0
Grönsaksbullar med majs- och blomkålskräm

Njut av grönsaksbullar, en ljuvlig majs- och blomkålskräm som vispas fluffig. Servera med al dente broccoli och toppa med hackade saltrostade mandlar. En perfekt harmoni av smaker och texturer. Smaklig spis!

Grönsaksbullar med majs- och blomkålskräm

Ingredienser

4 portioner

Majs- och blomkålskräm

300 g  fryst blomkål
300 g  majs
1 dl  vatten
2 dl  vispgrädde
1/2   grönsaksbuljongtärning
saften av 1/2   citron
1/2 tsk  flytande honung

Tillbehör

1   paket grönsaksbullar (à 450 g)
300 g  broccoli
1/2   paket koriander (à 40 g)
skal och saft av 1/2   citron
salt
nymald svartpeppar
1 dl  hackade, saltrostade mandlar

För alla

Kontrollera innehållet i grönsaksbullarna och buljongen.
I övrigt fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt grädde mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Recept och bild i samarbete med Findus.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Blomkålspuré
Betyg 4.3 av 5.
26 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Blomkålspuré med brynt basilikasmör och parmesan
Betyg 4.8 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Puré som på krogen
Betyg 2.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Jordärtskockspuré
Betyg 4.6 av 5.
27 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pestobakad torsk med fetaost
Betyg 2.9 av 5.
203 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sötpotatispuré med saltrostade mandlar
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 60 min att tillaga