Grönsaksbullar med majs- och blomkålskräm

8
0
Grönsaksbullar med majs- och blomkålskräm

Njut av grönsaksbullar, en ljuvlig majs- och blomkålskräm som vispas fluffig. Servera med al dente broccoli och toppa med hackade saltrostade mandlar. En perfekt harmoni av smaker och texturer. Smaklig spis!

Skriv ut
Grönsaksbullar med majs- och blomkålskräm

Ingredienser

4 portioner

Majs- och blomkålskräm

300 g
fryst blomkål
300 g
majs
1 dl
vatten
2 dl
vispgrädde
1/2
grönsaksbuljongtärning
saften av 1/2
citron
1/2 tsk
flytande honung

Tillbehör

1
paket grönsaksbullar (à 450 g)
300 g
broccoli
1/2
paket koriander (à 40 g)
skal och saft av 1/2
citron
-
salt
-
nymald svartpeppar
1 dl
hackade, saltrostade mandlar

För alla

Kontrollera innehållet i grönsaksbullarna och buljongen.
I övrigt fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt grädde mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Recept och bild i samarbete med Findus.

Under 45 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

8

Kommentarer

Testa liknande recept