Lantbuljongbrässerade rotfrukter med blomkålskräm, brysselkål och nakenhavre

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Lantbuljongbrässerade rotfrukter med blomkålskräm, brysselkål och nakenhavre

Ett härligt recept på lyxiga, brässerade rotfrukter med blomkålskräm, brysselkål och nakenhavre. Du gör enkelt en god kräm av blomkål och crème fraiche och serverar med de ljuvliga, lantbuljongbrässerade rotfrukterna!

Lantbuljongbrässerade rotfrukter med blomkålskräm, brysselkål och nakenhavre

Ingredienser

4 portioner
800 g  rotfrukter (morot, kålrot och rotselleri)
2 msk  buljong (lantbuljongpulver)
6 dl  vatten till buljongen
100 g  nakenhavre
3 msk  kallpressad rapsolja
1/2 msk  vinäger av god kvalitet
400 g  brysselkål
1 msk  smör
salt och peppar

Blomkålskräm

500 g  blomkål
1 dl  crème fraiche
salt och peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Över 60 min att tillaga
Vintergryta med brysselkål och korv
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hel kyckling i ugn med citron och timjan
Betyg 3.9 av 5.
39 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Under 30 min att tillaga