Ett härligt recept på baba ganoush, aubergineröra. Du gör röran av bland annat auberginer, vitlök och tahini. Den smakrika röran passar utmärkt att servera med varmt pitabröd, som dipp eller till falafel!
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2022
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Näringsvärdet är beräknat utan olivolja och granatäppelkärnor till servering.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hur länge kan man spara babaganoush?
Sylvia
2022-07-14Hej Sylvia! Den håller sig bra i kylen i ca 2-3 dagar. Titta, lukta och smaka för att avgöra hållbarheten. Hoppas att du gillar baba ganoushen! Hälsningar Elina
Redaktionen
2022-07-15Jag har inte gjort den själv men blivit bjuden. Den var delikat till grillad kyckling! Måste pröva själv.
Britta
2019-07-18