Lök- och koriandertopping

0
0
Lök- och koriandertopping

Förstärk smaken ytterligare på Baba Ganoushen med en härlig lök- och koriandertopping. Du gör den snabbt och enkelt efter receptet och lägger toppingen på röran vid servering.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2007

Lök- och koriandertopping

Ingredienser

4 portioner
1 rödlök
2 schalottenlökar
1 msk olivolja
1 kruka koriander
salt

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Tips

Skålen med lök- och koriandertopping kan dekoreras med torkade aubergineskal. Skär långa tunna skal av aubergine och torka i 150°C varm ugn tills de är hårda (ca 15 minuter). Strö ev lite flingsalt över.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 210 KJ / 50 kCal
Fett 4 g
Läs mer om näringsvärden