Lök- och koriandertopping

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Lök- och koriandertopping

Förstärk smaken ytterligare på Baba Ganoushen med en härlig lök- och koriandertopping. Du gör den snabbt och enkelt efter receptet och lägger toppingen på röran vid servering.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2007

Lök- och koriandertopping

Ingredienser

4 portioner
1   rödlök
2   schalottenlökar
1 msk  olivolja
1   kruka koriander
salt

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Tips

Skålen med lök- och koriandertopping kan dekoreras med torkade aubergineskal. Skär långa tunna skal av aubergine och torka i 150°C varm ugn tills de är hårda (ca 15 minuter). Strö ev lite flingsalt över.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi210 KJ / 50 kCal
Fett4 g

Testa liknande recept

Fattoushsallad med räkor i pita
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lammfärsbullar
Betyg 2.7 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillade lammkotletter med kryddiga pitasnibbar
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Orientaliska snacks med kryddig sojasås
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sallad med grillad majs, avokado & chilidressing
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Nötströssel “Dukkah”
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga