Baba ganoush med mynta och chili

Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
0
Baba ganoush med mynta och chili

Visst kan du gilla baba ganousch mer än du redan gör. Testa bara den här friska varianten! Med finhackad silverlök, en av de mildaste i lökfamiljen, massa färsk mynta och chili blir det här en auberginedipp att spara i receptsamlingen.

Baba ganoush med mynta och chili

Ingredienser

6 portioner
3 auberginer
1 tomat
1/2 röd paprika
2 vitlöksklyftor med skal
1 silverlök
1 röd chili
1 kruka mynta
1 1/2 dl tahini
salt
1 tsk färskpressad citronsaft

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Klassisk baba ganoush
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Baba ganoush med pumpakärnor
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Aubergineröra
Betyg 3.5 av 5.
39 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Baba ganouch- aubergindipp
Betyg 3.3 av 5.
49 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chiligrillad aubergine med tomat och mozzarella
Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Krämig baba ganouj- grillad aubergineröra
Betyg 4.2 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga