Baba ganoush med mynta och chili

Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
0
Baba ganoush med mynta och chili

Visst kan du gilla baba ganousch mer än du redan gör. Testa bara den här friska varianten! Med finhackad silverlök, en av de mildaste i lökfamiljen, massa färsk mynta och chili blir det här en auberginedipp att spara i receptsamlingen.

Baba ganoush med mynta och chili

Ingredienser

6 portioner
3   auberginer
1   tomat
1/2   röd paprika
2   vitlöksklyftor med skal
1   silverlök
1   röd chili
1   kruka mynta
1 1/2 dl  tahini
salt
1 tsk  färskpressad citronsaft

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Klassisk baba ganoush
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Baba ganoush med pumpakärnor
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Baba ganouch- aubergindipp
Betyg 3.3 av 5.
49 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 60 min att tillaga
Aubergineröra 
Betyg 3.5 av 5.
39 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tahini & citronröra med färskost
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga