Baba ganoush med mynta och chili

Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
0
Baba ganoush med mynta och chili

Visst kan du gilla baba ganousch mer än du redan gör. Testa bara den här friska varianten! Med finhackad silverlök, en av de mildaste i lökfamiljen, massa färsk mynta och chili blir det här en auberginedipp att spara i receptsamlingen.

Baba ganoush med mynta och chili

Ingredienser

6 portioner
3   auberginer
1   tomat
1/2   röd paprika
2   vitlöksklyftor med skal
1   silverlök
1   röd chili
1   kruka mynta
1 1/2 dl  tahini
salt
1 tsk  färskpressad citronsaft

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Klassisk baba ganoush
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Baba ganoush med pumpakärnor
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Baba ganouch- aubergindipp
Betyg 3.3 av 5.
49 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 60 min att tillaga
Tahini & citronröra med färskost
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Aubergineröra 
Betyg 3.5 av 5.
39 personer har röstat
Under 45 min att tillaga