Arrabbiata med kyckling och sockerärter

Betyg 3.7 av 5.
18 personer har röstat
0
Arrabbiata med kyckling och sockerärter

Rätten arrabbiata med kyckling och sockerärtor där ingredienserna i kombination till varandra utgör en oerhört god smak. Löken skivas och steks tillsammans med kycklingen där peston adderas mot slutet för att koka upp. Till servering finns nykokt lumaconi, krispiga sockerärter samt topping av ostflarn.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 25 2017

Arrabbiata med kyckling och sockerärter

Ingredienser

2 portioner
2 port pasta (gärna lumaconi)
1 rödlök
300 g strimlad kycklingfilé
1 tsk olja
salt
peppar
1/2 dl pesto arrabbiata
1 dl vatten
1/2 ask sockerärtor (à 150 g)
1/2 dl grana padano (flarn)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
18 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2733 KJ / 653 kCal
Fett22 g
Salt2.71 g
Kolhydrater59 g
Protein53 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Pasta arrabbiata med borlottibönor och tomat
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tomat- och timjanrisoni med kyckling och parmesan
Betyg 3.7 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta arrabbiata med bellaverde
Betyg 4.4 av 5.
35 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Spaghetti med basilika och rimmat fläsk
Betyg 3.7 av 5.
28 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krämig papardelle med portabello
Betyg 3.3 av 5.
71 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta arrabbiata med linser och sparris
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga