Arrabbiata med kyckling och sockerärter

Rätten arrabbiata med kyckling och sockerärtor där ingredienserna i kombination till varandra utgör en oerhört god smak. Löken skivas och steks tillsammans med kycklingen där peston adderas mot slutet för att koka upp. Till servering finns nykokt lumaconi, krispiga sockerärter samt topping av ostflarn.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 25 2017

Ingredienser
För alla
Rätten är fri från laktos.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör mjölkproteinfri: uteslut osten.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer