Vårens söta
Tårtkalas
Vi bjuder på söta, svalkande och friska recept på tårtor och bakverk som passar på våren.
Ljuvligt söta
Macarons, eller makroner som de heter på svenska, är små franska marängkakor bakade på mandelmjöl. Minikakorna fylls med smörkräm, läggs ihop två och två och bildar som söta små hamburgare. Prova något av våra goda macaronrecept!
Tips: Här hittar du alla våra franska bakverk.
De här mandelbiskvierna är som macarons fyllda med kladdig hasselnötskräm. De rivna apelsinskalen blir pricken över i:et. Gott till kaffet eller som efterrätt.
Macarons är en lyxig liten marängkaka med ursprung från Franrike. Den görs med mandelmjöl och kan varieras i det oändliga. I det här receptet, framtaget av Svenska Kocklandslaget, har de en härlig chokladfyllning med smak av kaffe. Ljuvliga att servera till fikastunden eller som dessert med en god kopp kaffe.
Makroner, eller "macarons" som det heter på franska, är en trendig glutenfri småkaka gjord av mandelmjöl som är frasig utanpå och seg inuti. Fyll dina macarons med allt från valfri curd eller hasselnötskräm.
Dessa små ljuvligheter som riktigt smälter i munnen är varje frankofils dröm. Fluffiga macarons med smak av kaffe fyllda med en underbar creme gjord på hasselnöt och choklad. Bonjour mes petits amis!
Tårtkalas
Vi bjuder på söta, svalkande och friska recept på tårtor och bakverk som passar på våren.
Odling för otåliga
Krispigt, gott och nyttigt. Här lär du dig hur man groddar och odlar skott på nolltid!
Till fikat
Här bjuder vi på små, naggande goda kakor till kaffet för dig som är glutenintolerant.
Allt om lufttorkat
I vår charkskola lär du dig allt om lufttorkad skinka och vad de passar bäst till.
Baka och frys in
Ett gäng goda julkakor som du kan baka i god tid, frysa in.
Kakfrossa
Här kommer recept på sju nya sorters småkakor att baka! Spröda, sega och supergoda!
Till fikat
Det går att dra ner på sockret och ändå äta sött. Här tipsar vi om smarriga recept!
Kaka på kaka
Vi har samlat recepten på de godaste fikahybriderna.
Gott & näringsrikt
Med bönor och linser i degen blir brödet du bakar både saftigare och mer näringsrikt!