Macaron med hasselnötskräm

Betyg 3.3 av 5.
110 personer har röstat
1
Macaron med hasselnötskräm

De här mandelbiskvierna är som macarons fyllda med kladdig hasselnötskräm. De rivna apelsinskalen blir pricken över i:et. Gott till kaffet eller som efterrätt.

Macaron med hasselnötskräm

Ingredienser

15 dubbla kakor
150 g  mandelmassa
1/2 dl  socker
1   äggvita
röd, grön eller gul hushållsfärg

Fyllning

1 1/2 dl  hasselnötskräm
rivet skal av 1   apelsin

För alla

Biskvierna är fria från gluten, laktos och mjölkprotein men innehåller ägg.

Gör så här

Näringsberäkningen är beräknad per macaron.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
110 personer har röstat

Kommentar

Dom där macaronsen har den som bakat misslyckats med. dom ska inte alls se ut sådär.

Malin

2015-03-07

Näringsvärde per portion

Energi463 KJ / 111 kCal
Fett5.2 g
Kolhydrater13.7 g
Protein1.8 g

Testa liknande recept

Saras och Margaretas citronfyllda chokladformar
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Nougatägg med hackad mandel
Betyg 2.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chokladbiskvier
Betyg 3.8 av 5.
141 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kanelbiskvier
Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Söt sushi med mandelmassa
Betyg 3.1 av 5.
29 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Isad ananassoppa med pistagegrädde
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 60 min att tillaga