Hoppa till sidans innehåll

Anton Pehrson och Sofia Lindhe eller "Tacoparet" som de också kallas fick det ärofyllda uppdraget att tillaga samt betygsätta några av våra populära guacamolerecept.

Elin Nordström

Anton Pehrson och Sofia Lindhe parades ihop i SVTs program Gifta vid första ögonskastet. De gjorde sig snabbt kända för att de båda hyste en enorm kärlek till tacos. Enligt dem kan man äta tacos till frukost, lunch och middag. Självklart ville vi att detta tacoälskande par skulle få testa att tillaga samt betygsätta några av våra guacamolerecept.

 • Vegansk bearnaise "Avonaise"

  Efter den klassiska varianten fick de testa en så kallad Avonaise. Denna tyckte Anton var helt uppåt väggarna märklig. "Jag gillar inte bearnaise, men jag tycker den var ”intressant”. Jag vill inte äta den igen". Medan Sofia rätt och slätt tyckte att den smakade bearnaise.
  Sofia: 3/5
  Anton: 1/5

  - Vegansk bearnaise "Avonaise"

  Spara

 • Guacamole med physalis

  Den här extravaganta varianten av en guacamole gick inte hem hos Tacoparet. Vi tycker ändå att den är himla god och physalis får på tok för lite plats i matlagningen.
  Sofia: 2/5
  Anton: 2/5

  - Guacamole med physalis

  Spara

 • Enkel guacamole med jalapeñosting

  Den här guacamolen med jalapeñosting blev en storfavorit hos Sofia, det var bara en ingrediens som saknades. "Den här är bra! Hade den innehållit creme fraiche hade den fått en femma." Anton däremot var inte förtjust. "Gillar man tomat så är den säkert jättebra!"
  Sofia: 4/5
  Anton: 2/5

  - Enkel guacamole med jalapeñosting

  Spara

 • Roquamole

  Slutligen fick Tacoparet testa en roguamole som uppskattades av båda men kanske inte som en guacamole. "Jättegod som röra! Som gucamole kan den inte få så högt, men som en god röra kan den få jättehögt, svarade Sofia."
  Sofia: 5/5
  Anton: 4/5

  - Roquamole

  Spara