Meny
SÖNDAG
Hel rostbiff med blomkålspuré och grönsaker
MÅNDAG
Bönpasta med röd pesto, rostbiff och grönkål
TISDAG
Bibimbap med ris, rostbiff och stekt ägg
ONSDAG
Blomkålsplättar med råkostsallad och saltrostade pumpakärnor
Inköpslista
VECKANS INKÖP
1 blomkål ca 1
½ kg
400 g morot
400 g vitkål
1 fänkål
2 citroner
500 g grönkål
2 vitlöksklyftor
1 ½ kg rostbiff i bit
1 dl riven parmesan
2 dl crème fraiche
4 dl mjölk
7 ägg
2 dl ris
400 g bönpasta fettuccine eller valfri pasta
4 msk röd pesto
2 dl rostade pumpakärnor
FRÅN SKAFFERIET
japansk soja
vetemjöl
neutral olja
sesamolja
smör
srirachasås eller stark chilisås
svartpeppar
salt