Te som smaksättare
Att använda te som smaksättare kan lyfta både maträtter och desserter till nya höjder.
Lasagne är en trogen vän, och här tar den form i tre olika skepnader! Ställ fram den stora formen med mustig grönsak- och lammragù och bjud familj och vänner på, eller varför inte den snabba men också lyxiga öppna varianten? Låt dig inspireras av dessa variationer på lasagne som fungerar lika bra i matlådan som till helgens bjudning.
Här finns fler recept på lasagne!
Det finns förmodligen lika många recept på lasagne som det finns hushåll. Vissa får extra kärlek, där både fyllning och tillagning i ugnen får ta sin tid, medan vissa enkelt byggs ihop under 30 minuter. Här kommer tre oklassiska recept på lasagne som alla passar till sitt tillfälle!
Öppen lasagne med rotsellerikräm och svamp är en modern vit variant av klassikern. Lasagnen är full av smak från svamp, rotselleri och dragon! Toppas med en härlig parmesansås och rostade hasselnötter för extra smak och textur.
En rustik sydfransk lammlasagne med mycket grönsaker, mustig tomatsås och smak av rosmarin. Perfekt att förbereda inför veckans middagar eller som imponerande rätt på middagsbjudningen. Serveras med en smakrik örtolja.
En lasagne bianca med salsiccia är en vit lasagne utan tomatsås. Istället är den fylld med smakrik salsiccia, cannellinibönor, salvia och krämig ricotta. Baka gärna i brödform för en hög och fin bit!
Att använda te som smaksättare kan lyfta både maträtter och desserter till nya höjder.
Dessa recept på enkla pastarätter kommer garanterat att bli återkommande favoriter!
Tomt i plånboken? Här får du tips på billiga, smakrika och enkla veckomenyer.
Laga ett grundrecept på fläskkarré och omvandla till mättande middagar för tre olika dagar
Fynda i kyl och frys och inspireras till kvällens vardagsmiddag.
Inspireras av våra smakrika och åh-så-goda recept med nudlar! Enklare vardag, varsågod.