Afternoon tea
Scones, curd och clotted cream - vi bjuder på recepten för en lyckad afternoon tea.
Den hemliga ingrediensen till de bästa brödet finns i grönsaksdisken! Baka med grönsaker och få ett bröd som är saftigare, nyttigare och godare. Vad sägs om morotsfrallor, zucchinibröd och glutenfritt bröd?
Tips: Inspireras av fler recept med grönsaker i bak.
Baka eget fröknäcke – enkelt, gott, nyttigt och glutenfritt! Med rivna rödbetor i smeten blir brödet vackert rosa i färgen och torkade aprikoser ger det en naturlig sötma. Servera gärna knäckebrödet med färskost och smörgåskrasse.
Baka morotsfrallor till helgfrukosten eller soppmiddagen! Dessa frallor bakas med råg- och vetemjöl och smaksätts med morot och äpple. Resultatet blir saftiga frallor med krispig yta och ett mjukt och fluffigt inre.
Har du provat att baka med zucchini? Om inte är det dags nu! Detta zucchinibröd är ett saftigt och gott brytbröd som görs i långpanna och toppas med pumpakärnor och vallmofrön.
Baka glutenfritt och saftigt bröd med finriven rotselleri, härliga brödkryddor och proppat med goda frön. Det här glutenfria mörka brödet på bovete- och havremjöl går hem hos hela familjen.
Morotslimpa är ett ljuvligt bröd med en lite söt smak – perfekt att njuta av till frukosten, som mellanmål eller kanske till soppan. Den vackra färgen kommer från de saftiga morötterna som även ger brödet en härlig smak.
Scones, curd och clotted cream - vi bjuder på recepten för en lyckad afternoon tea.
Smörrebröd kan toppas med allt från rostbiff och kyckling till räkor eller rödspätta. Vi listar några av våra smörrebröds-favoriter!
Behöver du tips på snabba vardagsrätter? Vi har samlat middagar du slänger ihop på 30 min.
Välj och vraka bland 10 goda recept på topping till focaccia.
Följ med på en djupdykning i savoykålens värld.
En hemlagad soppa slår aldrig fel! Här har vi samlat recept på goda och enkla soppor.
Vi har listat de bästa middagsrecepten att samlas kring.
Det går alldeles utmärkt att baka gott bröd utan jäst och här är recepten som bevisar det!
Följ med på en djupdykning i brysselkålens värld.