Har du provat att baka med zucchini? Om inte är det dags nu! Detta zucchinibröd är ett saftigt och gott brytbröd som görs i långpanna och toppas med pumpakärnor och vallmofrön.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2022
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg. Innehåller gluten.
Näringsvärdet är beräknat per brödskiva.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hej, Jag kramade inte ur brödet. Degen var kladdig, men blev väldigt poröst, fint och gott bröd när det var klart.
Monika
2023-09-11I baked this bread yesterday and it was amazing! I didn’t have enough flour so added graham flour and it was still good! This will be my favourite bread recipe!
Min
2023-08-29Jättegott bröd. Rekommenderar det varmt. Jag glömde att krama ur zucchinin den här gången så det blev mer mjöl. Alla i familjen äter glatt det här brödet.
Maria
2023-02-18