Det finns verkligen många sätt att göra grönsaksbiffar på. Denna gång använder vi zucchini som basingrediens, som blandas med bland annat kikärtor, couscous och citron. Till det serveras en smarrig gröndipp.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 45 2022
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Otroligt gott,både biffar och dipp! Det enda negativa är att jag inte hade detta recept i somras när jag hade mängder med zucchini. Godaste zucchinibiffarna jag ätit!
Alexandra
2022-11-14Helt ok men smakade inte så mycket trots att jag lade i både lite fetaost, hackade oliver samt lök. Jag tillsatte även mer mjöl och klickade i smeten direkt i pannan, de blev fasta och bra! Nästa gång kommer jag tillsätta mer kryddor.
Anja
2022-11-11Nja, det är svårt att få biffar av den här typen att smaka så mycket. Det är väl bara parmesan som kan rädda smaken. Ganska lös smet och lite pyssligt. Inte dåligt men knappast repris. Körde potatis i ugn istället för att koka.
Henrik
2022-11-08