Couscous blir saftigare och godare om du kokar den med buljong eller fond, och tillsammans med de stekta grönsakerna kryddade med spiskummin får couscousen en doft och smak från mellanöstern. Den stekta biffen serveras med couscousen och en sval klick yoghurt.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
41 2013
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen/fonden. I övrigt är rätten fri från ägg.
Gör glutenfri: byt ut couscousen mot ris eller quinoa.
Gör laktosfri: använd laktosfri matyoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurten mot Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Redaktionen
2013-10-15Hej Åsa! Tråkigt att höra! Tycker absolut du ska gå tillbaka till butiken och reklamera och tala om hur det blev, för så ska det inte vara.
Åsa
2013-10-12Receptet var bra, men köttet var av sämsta kvalité, mycket segt och torrt, trots att tillagningsmetoden var korrekt. Det är första gången sedan 2011, när vi började med matkassen, som vi fick slänga mat (köttet). Couscousen var ok.