Pepparbiff med persiljesmör

Betyg 3.6 av 5.
14 personer har röstat
5
Pepparbiff med persiljesmör

Mer kryddsmör åt folket! Och särskilt när den smaksatts med vitlök och persilja. En liten klick läggs ovanpå det stekta köttet precis innan servering, och till detta äts givetvis ugnsrostad potatis och fräsch sallad.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 22 2021

Pepparbiff med persiljesmör

Ingredienser

2 portioner
450 g delikatesspotatis
1 msk olja
salt
peppar
1 huvudsallad
1/2 förp färsk persilja (à 20 g)
50 g rumsvarmt smör
1 vitlöksklyfta
300 g pepparbiff av rostbiff

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
14 personer har röstat

Kommentarer

Inget vidare för köttet var alldeles för segt aldrig mer med köttet, säkert bättre med kalv eller lamm.

Anne-charlotte

2024-09-14

smöret på köttet är ju så gott !

Michael

2023-10-21

Så gott!

Martin

2022-02-21

Näringsvärde per portion

Energi2588 KJ / 620 kCal
Fett32 g
Salt1.6 g
Kolhydrater39 g
Protein39 g

Testa liknande recept

Halstrad tonfisk med chilimajonnäs
Betyg 3.9 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rostbiffsallad
Betyg 1 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekt kotlett med rostad potatis
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Biff med rostad potatis och vitlökskräm
Betyg 4.5 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Färsbiffar med majs och paprikasalsa
Betyg 3.1 av 5.
20 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Zucchinibiffar med grön dipp
Betyg 4 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga