Pepparbiff med persiljesmör
Mer kryddsmör åt folket! Och särskilt när den smaksatts med vitlök och persilja. En liten klick läggs ovanpå det stekta köttet precis innan servering, och till detta äts givetvis ugnsrostad potatis och fräsch sallad.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 22 2021
Ingredienser
2 portioner
450 g delikatesspotatis
1 msk olja
salt
peppar
1 huvudsallad
1/2 förp färsk persilja (à 20 g)
50 g rumsvarmt smör
1 vitlöksklyfta
300 g pepparbiff av rostbiff
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkproteinfritt margarin.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2588 KJ / 620 kCal
Fett32 g
Salt1.6 g
Kolhydrater39 g
Protein39 g
Kommentarer
smöret på köttet är ju så gott !
Michael
2023-10-21Så gott!
Martin
2022-02-21Bara 190 gram kött väldigt lite till 2 personer
Eva
2021-05-24Hej Eva! Ta gärna kontakt med vår Kundservice med din synpunkt på matkassens innehåll. 😊 Hälsningar Elina
Redaktionen
2021-05-25