Pepparbiff med persiljesmör
Mer kryddsmör åt folket! Och särskilt när den smaksatts med vitlök och persilja. En liten klick läggs ovanpå det stekta köttet precis innan servering, och till detta äts givetvis ugnsrostad potatis och fräsch sallad.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 22 2021
Ingredienser
2 portioner
450 g delikatesspotatis
1 msk olja
salt
peppar
1 huvudsallad
1/2 förp färsk persilja (à 20 g)
50 g rumsvarmt smör
1 vitlöksklyfta
300 g pepparbiff av rostbiff
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2588 KJ / 620 kCal
Fett32 g
Salt1.6 g
Kolhydrater39 g
Protein39 g
Kommentarer
Inget vidare för köttet var alldeles för segt aldrig mer med köttet, säkert bättre med kalv eller lamm.
Anne-charlotte
2024-09-14smöret på köttet är ju så gott !
Michael
2023-10-21Så gott!
Martin
2022-02-21