Wok teriyaki med fläskkarré och äggnudlar

Wok är enkelt att laga och går att variera i oändlighet. Här serverar vi en sötsur wok med fläskkarré, champinjoner och savoykål tillsammans med äggnudlar och sötsur teriyakisås. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2020

Ingredienser
4 portioner
Redan färdigt
1/3 sats fänkålskryddad fläskkarré (se länk i steg 2)
1/2 sats vitlöksstekta champinjoner (se länk i steg 2)
1/4 sats honungsrostad savoykål (se länk i steg 2)
Tillsätt
150 g äggnudlar
1 röd paprika
olja (till stekning)
1 1/2 dl teriyakisås
1/2 - 1 dl vatten
Gör så här
Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan. Här sätter du ihop tre färdiga recept till ett nytt.
00:03:00
00:03:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
3 stSåååå gott! En ny favorit som vi gärna äter många gånger till! Mums!
Katrine
Goda smaker som passar bra tillsammans. Blir ganska sött och jag saknar lite sting, så nästa gång lägger jag till lite chili.
Susanna
Finns inga länkar
Carola
Hej Carola! Tittade du på receptet i appen? Tyvärr visas inte länkarna i appen i dagsläget. Kolla gärna på receptet på ica.se så får du upp länkarna! Hälsningar Elina
ICA-köket