Wallenbergare med nya tillbehör

Betyg 3.3 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Wallenbergare med nya tillbehör

Saftiga Wallenbergare där du byter ut de klassiska tillbehören mot färgglada grönsaker som paprika och zucchini. Servera med små polenta- och mozzarellaburgare som steks i smakrik olivolja.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 1997

Wallenbergare med nya tillbehör

Ingredienser

4 portioner
400 g kalvfärs
1 äggula
1 dl grädde
3 msk fint hackad gul lök
smör till stekning

Polenta

1/2 dl kycklingbuljong (tärning + vatten)
2 dl polentagryn
2 mozzarella (à 125 g)
1 dl vetemjöl
1 ägg
1 dl ströbröd
olivolja till stekning

Grillade grönsaker

1 röd paprika
1 gul paprika
1 zucchini
1 vitlöksklyfta
3 kvistar färsk timjan
salt
peppar

Gör så här

00:07:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.7 personer har röstat

Kommentar

We tried the dish in Andover outside Boston the 2nd of March. Six adults and a baby and all of us liked it a lot. Will do it again.

Eva

2008-03-03

Testa liknande recept

Färsbiffar med Caponata
Betyg 4.7 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kalvkött med dill och citron
Betyg 2.9 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kokt kalv i dill
Betyg 4.2 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Wallenbergare med len rotsakspuré och sötsyrlig gurka
Betyg 3.5 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Wallenbergare
Betyg 4 av 5.99 personer har röstat
Receptet har 40 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kalvytterfilé med örter, pistage och kronärtskockssås
Betyg 3.6 av 5.33 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad