Wallenbergare med nya tillbehör

Betyg 3.3 av 5.
7 personer har röstat
1
Wallenbergare med nya tillbehör

Saftiga Wallenbergare där du byter ut de klassiska tillbehören mot färgglada grönsaker som paprika och zucchini. Servera med små polenta- och mozzarellaburgare som steks i smakrik olivolja.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 1997

Wallenbergare med nya tillbehör

Ingredienser

4 portioner
400 g kalvfärs
1 äggula
1 dl grädde
3 msk fint hackad gul lök
smör till stekning

Polenta

1/2 dl kycklingbuljong (tärning + vatten)
2 dl polentagryn
2 mozzarella (à 125 g)
1 dl vetemjöl
1 ägg
1 dl ströbröd
olivolja till stekning

Grillade grönsaker

1 röd paprika
1 gul paprika
1 zucchini
1 vitlöksklyfta
3 kvistar färsk timjan
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
7 personer har röstat

Kommentar

We tried the dish in Andover outside Boston the 2nd of March. Six adults and a baby and all of us liked it a lot. Will do it again.

Eva

2008-03-03

Testa liknande recept

Wallenbergare
Betyg 4 av 5.
94 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kalvfärsbiffar i tomatsås
Betyg 3.9 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kalvfärsbiffar i plommongräddsås
Betyg 3 av 5.
63 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Färsbiffar med Caponata
Betyg 4.8 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pannbiff med lök
Betyg 2.9 av 5.
29 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kalvkött med dill och citron
Betyg 2.9 av 5.
13 personer har röstat
Under 60 min att tillaga