Wallenbergare med nya tillbehör
Saftiga Wallenbergare där du byter ut de klassiska tillbehören mot färgglada grönsaker som paprika och zucchini. Servera med små polenta- och mozzarellaburgare som steks i smakrik olivolja.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 1997
Ingredienser
4 portioner
400 g kalvfärs
1 äggula
1 dl grädde
3 msk fint hackad gul lök
smör till stekning
Polenta
1/2 dl kycklingbuljong (tärning + vatten)
2 dl polentagryn
2 mozzarella (à 125 g)
1 dl vetemjöl
1 ägg
1 dl ströbröd
olivolja till stekning
Grillade grönsaker
1 röd paprika
1 gul paprika
1 zucchini
1 vitlöksklyfta
3 kvistar färsk timjan
salt
peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
We tried the dish in Andover outside Boston the 2nd of March. Six adults and a baby and all of us liked it a lot. Will do it again.
Eva
2008-03-03