Vitlöksrostad blomkål

Betyg 3.6 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Vitlöksrostad blomkål

Har du inte testat att rosta blomkål är det hög tid! Tillsammans med vitlök och olivolja blir det ett strålande tillbehör till fågel, fisk och kött. Inte minst grillat.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2012

Vitlöksrostad blomkål

Ingredienser

4 portioner
1 blomkålshuvud (à ca 700 g)
1 stor vitlöksklyfta (gärna färsk)
3 msk olja
2 krm salt

Gör så här

00:01:00
00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kommentarer

Testa liknande recept

Äpple- och blomkålssallad i yoghurt
Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Blomkålsdipp
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Blomkål- och broccolisoppa
Betyg 4.3 av 5.88 personer har röstat
Receptet har 14 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Blomkål, gräslök och lime
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Inlagda grönsaker
Betyg 3.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Äppel- och blomkålssallad
Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad