Vitlöksrostad blomkål

Betyg 3.6 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Vitlöksrostad blomkål

Har du inte testat att rosta blomkål är det hög tid! Tillsammans med vitlök och olivolja blir det ett strålande tillbehör till fågel, fisk och kött. Inte minst grillat.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2012

Vitlöksrostad blomkål

Ingredienser

4 portioner
1 blomkålshuvud (à ca 700 g)
1 stor vitlöksklyfta (gärna färsk)
3 msk olja
2 krm salt

Gör så här

00:01:00
00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Blomkål, gräslök och lime
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Blomkålsdipp
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Äpple- och blomkålssallad i yoghurt
    Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Blomkål- och broccolisoppa
    Betyg 4.3 av 5.92 personer har röstat
    Receptet har 16 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Gurksallad med vallmo
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad