Blomkålsdipp

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Blomkålsdipp

Denna lena blomkålsdipp passar till det mesta och går snabbt att göra. Mixa bara din kokade blomkål med crème fraiche och smaka av. Helt plötsligt har du en helt förträfflig dipp att bjuda av!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2009

Blomkålsdipp

Ingredienser

7 dl
1   blomkålshuvud (à 700 g)
2 dl  crème fraiche
1 tsk  salt och peppar
1 krm  peppar
1 1/2 tsk  äppelcidervinäger

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Äpple- och blomkålssallad med färsk basilika
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Augustisoppa
Betyg 2.8 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Äppel- och blomkålssallad
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekt lax med blomkål och dillkräm
Betyg 4.5 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekt falukorv med tryffel & blomkålsstuvade makaroner
Betyg 3.2 av 5.
25 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 30 min att tillaga