Högrev som får koka länge i buljong blir himmelskt mör. Här kokas den i rimningslag och läggs i press – vilket ger ett resultat som påminner om rimmad oxbringa. Bara att skiva köttet och grilla hastigt och pensla med en hemkokt glaze på bl a lingon, rött vin, socker och sambal oelek. Bjud gärna med en dragondoftande kålrotspuré. Mums!
Ett recept från:
Buffé
nr 5,
2012
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Britt
2012-07-07Dåligt att ni har ett recept i Buffé där saltmängden förstör hela rätten! Skärpning! Ser att ni halverat mängden men skadan var redan skedd!
Redaktionen
2012-06-14Hej! Det var inget fel på receptet men vi har ändå minskat saltmängden nu till hälften. Lycka till!
Elisabeth
2012-05-30ang saltet. jag tänkte det måste vara fel i Buffe tur att någon laget det. tar nog hälften av saltet, blir nog tillräckligt ändå.