Vitlöksrostad blomkål

Betyg 3.6 av 5.
9 personer har röstat
0
Vitlöksrostad blomkål

Har du inte testat att rosta blomkål är det hög tid! Tillsammans med vitlök och olivolja blir det ett strålande tillbehör till fågel, fisk och kött. Inte minst grillat.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2012

Vitlöksrostad blomkål

Ingredienser

4 portioner
1 blomkålshuvud (à ca 700 g)
1 stor vitlöksklyfta (gärna färsk)
3 msk olja
2 krm salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
9 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Blomkål, gräslök och lime
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Äpple- och blomkålssallad i yoghurt
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Blomkålsdipp
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Blomkål- och broccolisoppa
Betyg 4.2 av 5.
84 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gurksallad med vallmo
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kokt blomkål med hackat ägg, saltrulle och persilja
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga