Hel blomkål på grillen får en fantastisk smak och ett härligt tugg. Låt den få en fint grillad yta och toppa med riven gruyéreost som får grilla med mot slutet. Avsluta med att ringla över en örtig gremolataolja. Suveränt som tillbehör eller på egen hand.
Ett recept från:
Buffé
nr 5,
2015
Fri från gluten och laktos. Gör äggfri: Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym. Innehåller mjölkprotein.
Kommentarer
Mathias
2021-07-14Jätte gott , gillar man inte blomkål ska man prova detta 👍🏼😊
Sarah
2021-07-04Önskar tips på vad man kan servera till detta!
Redaktionen ICAse
2021-07-10Hej Sarah! Det här goda och fina receptet passar till många olika rätter både av fisk, kyckling och kött samt andra grönsaker. Lycka till! Hälsningar Michelle
Elina
2021-02-03Otroligt gott! Det här vill man göra om många gånger!