Vinkokta musslor med majonnäs

Bjud din käresta på en lyxig måltid med dessa smakrika musslor. Låt dina skrubbade musslor koka i vin smaksatt med lök, vitlök och persilja några minuter. Servera sedan de spadtäckta skaldjuren med och len, god majonnäs. Ett högklassigt recept!
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2008

Gör så här
00:02:00
00:03:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3812 KJ / 908 kCal
Fett29.1 g
Salt0.35 g
Kolhydrater50 g
Protein64.1 g
Klimatguide
1,40 - 2,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Går de kokta musslorna och spadet att frysa? Hur tinar man dom lämpligast i så fall?
Stefan
2024-11-25Hej Stefan! Det går bra att frysa och tinar bäst gör du sen i kylen. Lycka till, vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
2024-11-26