Två sorters majonnäs

Betyg 2.2 av 5.
5 personer har röstat
0
Två sorters majonnäs

Med detta recept har du snabbt två sorters majonnäs att servera som ett fint tillbehör. Dela upp din fluffiga majonnäs med lite het ton i två skålar. Smaksätt en med smakrik ädelost och den andra med vitlök. Utmärkt till musslor och frasigt bröd!

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2008

Två sorters majonnäs

Ingredienser

3 dl
2   äggulor
2 tsk  färskpressad citronjuice
1/2 krm  kajennpeppar
1/2 tsk  salt
2 dl  rapsolja
1   vitlöksklyfta
1   bit mosad roquefortost (à ca 30 g)

För alla

Innehåller ägg. Fri från gluten.
Gör laktos- och mjölkproteinfri: uteslut roquefortosten.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.2 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Sparrissoppa med musslor och roquefort
Betyg 1.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Räkmajonnäs
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Bakade fikon med roquefort
Betyg 2.9 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Majonnäs med brynt smör
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Roquefortfylld potatis
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Friterade blomkålsbuketter med kryddig sås
Betyg 3.1 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga