Två sorters majonnäs

Betyg 2.2 av 5.
5 personer har röstat
0
Två sorters majonnäs

Med detta recept har du snabbt två sorters majonnäs att servera som ett fint tillbehör. Dela upp din fluffiga majonnäs med lite het ton i två skålar. Smaksätt en med smakrik ädelost och den andra med vitlök. Utmärkt till musslor och frasigt bröd!

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2008

Två sorters majonnäs

Ingredienser

3 dl
2   äggulor
2 tsk  färskpressad citronjuice
1/2 krm  kajennpeppar
1/2 tsk  salt
2 dl  rapsolja
1   vitlöksklyfta
1   bit mosad roquefortost (à ca 30 g)

För alla

Innehåller ägg. Fri från gluten.
Gör laktos- och mjölkproteinfri: uteslut roquefortosten.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.2 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Sparrissoppa med musslor och roquefort
Betyg 1.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Räkmajonnäs
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Bakade fikon med roquefort
Betyg 2.9 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Majonnäs med brynt smör
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Friterade blomkålsbuketter med kryddig sås
Betyg 3.1 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Roquefortfylld potatis
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga