Krämig och salt musselsoppa med smaker från havet. Servera de vackra blåmusslorna i djupa skålar och garnera med extra salt och peppar samt hackad persilja. Soppan smakar bäst med en liten bit bröd på sidan om till att doppa!
Fri från ägg.
Gör glutenfri: servera med glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot havre- eller sojabaserat gräddalternativ, servera med mjölkfritt bröd.
Näringsberäkningen är inkl. bröd.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Marie
2022-11-06Jättegott och vi kompletterade med parmesan och sherry. Är ett bra grundrecept som går att utveckla efter egen smak.
Christian
2022-10-07Att slänga musslor som inte öppnat sig är ju bara snack. https://www.ica.se/artikel/koka-musslor/
Mats
2022-05-04Ska prova med burkmusslor.