Glasnudlar gör sig fantastiskt bra i sallader med smakrik dressing. I det här receptet består dressingen av lime, rörsocker, fisksås, risvinäger och chilipeppar. Låt nudlarna ”marinera” lite i dressingen innan servering för en extra smarrig smakupplevelse.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Recept och bild i samarbete med Santa Maria.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Jennie
10/26/2020Jättegott! Veganiserade med vegansk fisksås och istället för räkor marinerad tofu stekt i bitar. Mums!
Louise
8/12/2020Galet gott och lättlagat. Få ingredienser till dressingen. Kan enkelt varieras genom att byta räkor mot lax eller kyckling. Lägg till cashewnötter och/eller avokado för lite matigare sallad. Tillhör standardrepertoaren. Love it! 😍
Sara
3/23/2020Supergott och lättlagat!