Vegocurry med sojabönor och nudlar

17
1 Klimatsmart
Vegocurry med sojabönor och nudlar

Varför inte låta denna vegocurry stå på kvällens meny? Gjord på blomkål och sojabönor, smaksatta med curry och kokosmjölk får du en smakrik och färggrann rätt. Ät den tillsammans med härliga äggnudlar och middagen är färdig på ett nafs!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 18 2020

Vegocurry med sojabönor och nudlar

Ingredienser

4 portioner
1
gul lök
ca 800 g
blomkål
400 ml
kokosmjölk
250 g
sojabönor
4
port äggnudlar

Att ha hemma

2 msk
olivolja
1 msk
curry
2 dl
vatten
1
grönsaksbuljongtärning
-
salt
-
peppar

För alla

Kontrollera noga innehållet i buljongen.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: byt ut äggnudlar mot ris- eller glasnudlar.
Gör äggfri: byt ut äggnudlar mot risnudlar.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

17

Kommentar

Anette

5/4/2020

Ingen favorit i vår familj.

Näringsvärde per portion

Energi 3050 KJ / 728 kCal
Fett 38 g
Salt 2 g
Kolhydrater 66 g
Protein 24 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0 - 0,5 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept