Fisk i gul curry med nudlar och sojabönor
Om man tänker på receptnamnet är det svårt att förstå att det bara är sex ingredienser i detta recept. Så smidigt kommer det vara att skapa magi hemma i köket ikväll! Smaklig spis, helt enkelt!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 18 2023
Ingredienser
4 portioner
1 röd paprika
1 tsk olja
1 förp grytbas gul curry (à 400 ml)
600 g fisk (gärna alaska pollock)
4 port äggnudlar
250 g sojabönor
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2899 KJ / 698 kCal
Fett28 g
Salt2 g
Kolhydrater62 g
Protein44 g
Klimatguide
0 - 0,5 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
ICA Matkasse skickade med grön currybas istället för gul, vilket innebar att rätten var vitgrönaktig och såg direkt osmaklig ut. Ingen succé alls.
Annica
2023-05-05Superlätt och gott! Men det behövde en nypa salt. Lite för starkt för minstingens smak kanske. Men annars var det verkligen toppen!
Nina
2023-05-03Jättegott!
Hanna
2023-01-19