Nötköttet lyfts av aromatisk ingefära, nötiga sesamfrön, het sambal oelek och umamirik soja och piffas upp av de gröna sojabönorna och den krispiga rödlöken. Smaklig spis!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
5 2017
Rätten är fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj risnudlar eller glasnudlar.
Gör äggfri: välj risnudlar eller glasnudlar.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Katja
2020-12-13Det står i beskrivningen i början att rätten innehåller sesamolja, men den har ni glömt bland ingredienserna!
Redaktionen ICAse
2020-12-22Hej Katja! Ber om ursäkt, vi har nu uppdaterat ingressen. Det var sesamfrön det skulle stå inte olja. Hälsningar Ulrika
Rebecka
2020-07-05Supergott! Vi testade även en vegetarisk variant med skogschampinjoner istället för nötkött, och det blev också riktigt gott!
Redaktionen ICAse
2020-07-06Bra tips! Tack för det Rebecka. Hälsningar Ulrika
Johanna
2017-02-11Fantastiskt gott! Det här kommer vi göra igen!