Riktigt goda vegobullar, som av den anledningen passar lika bra för vegetarianen som för köttätaren. Spiskummin, nejlika och persilja är smaker som får just de här bullarna att sticka ut lite extra.
Vegobullarna är fria från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd.
Gör äggfri: uteslut ägget och tillsätt 1 tsk extra potatismjöl (för 20 st).
Näringsberäkningen är beräknad per vegobulle.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Olga
1/2/2021Jättegoda! Det går utmärkt att frysa dem.
Christel
5/7/2019Kan man frysa dessa?
Redaktionen ICAse
5/9/2019Hej Christel! Det kan säkert. Inget vi själva har provat dock. Hälsningar Michelle
Ann
3/17/2019Vilken olja är bäst till dessa?
Redaktionen ICAse
3/19/2019Hej Ann! Helt valfritt men eftersom det är mycket olja skulle vi välja en neutral matolja. Vill man ha t ex olivoljesmak på bullarna kan man välja det, och då måste man vara medveten om att olivolja ger mer smak. Hälsningar Michelle