Riktigt goda vegobullar, som av den anledningen passar lika bra för vegetarianen som för köttätaren. Spiskummin, nejlika och persilja är smaker som får just de här bullarna att sticka ut lite extra.
Vegobullarna är fria från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd.
Gör äggfri: uteslut ägget och tillsätt 1 tsk extra potatismjöl (för 20 st).
Näringsberäkningen är beräknad per vegobulle.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Helt okej veganbullar. Goda i smak, men när man steker dom så blir det ju att de är lite råa/mjuka inuti. Men kommer göra receptet fler gånger. Mycket lättare än att fritera.
Gunilla
2021-11-14Jättegoda! Det går utmärkt att frysa dem.
Olga
2021-01-02Kan man frysa dessa?
Christel
2019-05-07Hej Christel! Det kan säkert. Inget vi själva har provat dock. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2019-05-09