Caribbean-rub

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Caribbean-rub

Smakfull kryddblandning som för tankarna till Karibien. Massera köttet med en blandning av ingefära, kryddpeppar, senapspulver och malda nejlikor. Grilla och låt dig väl smaka. Caribbean-rub passar till både kött och fisk.

Caribbean-rub

Ingredienser

4 portioner
1 msk  ingefära
1 msk  lökpulver
1 1/2 tsk  mald kryddpeppar
1 1/2 tsk  timjan
1 tsk  senapspulver
1 tsk  vitlökspulver
1 tsk  malda nejlikor
1 tsk  salt
1/2 tsk  grovmalen svartpeppar

Gör så här

Tips

Passar till kött, fågel och fisk (t ex lax, hälleflundra, tonfisk och svärdfisk)

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Under 30 min att tillaga
Jordnöts-rub
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Jamaican-rub
Betyg 2 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Bombay chilirub - mycket het
Betyg 2.8 av 5.
17 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rub till kött, fisk och fågel
Betyg 2.9 av 5.
37 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Amerikansk, rökig rub
Betyg 2.5 av 5.
24 personer har röstat
Under 15 min att tillaga