Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Caribbean-rub

Smakfull kryddblandning som för tankarna till Karibien. Massera köttet med en blandning av ingefära, kryddpeppar, senapspulver och malda nejlikor. Grilla och låt dig väl smaka. Caribbean-rub passar till både kött och fisk.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda alla kryddor. Massera in kryddblandningen i köttet cirka fem minuter innan köttet ska grillas.

Tips

Passar till kött, fågel och fisk (t ex lax, hälleflundra, tonfisk och svärdfisk)

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 msk ingefära
  • 1 msk lökpulver
  • 1 1/2 tsk mald kryddpeppar
  • 1 1/2 tsk timjan
  • 1 tsk senapspulver
  • 1 tsk vitlökspulver
  • 1 tsk malda nejlikor
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk grovmalen svartpeppar
Lägg till i inköpslistan