Carribbean rub till luffarstek, med sötpotatis och chimichurri

Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat
1
Carribbean rub till luffarstek, med sötpotatis och chimichurri

Prova en karibisk kryddblandning istället för marinad. Med smak av ingefära, kryddpeppar, timjan och nejlika. Gnid in köttet, gärna US Beef Luffarstek, och grilla det. Gott med chimichurri till.

Carribbean rub till luffarstek, med sötpotatis och chimichurri

Ingredienser

4 portioner
1 msk  mald ingefära
1 msk  lökpulver
1/2 tsk  mald kryddpeppar
1 1/2 tsk  timjan
1 tsk  senapspulver
1 tsk  vitlökspulver
1/2 tsk  malda nejlikor
1 tsk  flingsalt typ wild garlic
1/2 tsk  grovmalen svartpeppar
4   US Beef luffarstek

Till servering

sötpotatis
gräddfil
sallad
grillad paprika

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: servera med laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfilen mot Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat

Kommentar

Suveränt gott! Stekte biffarna, funkade utmärkt.

Ingrid

2013-11-15

Näringsvärde per portion

Energi2297 KJ / 548 kCal
Fett38.7 g
Kolhydrater23.7 g
Protein25.7 g

Testa liknande recept

Caribbean-rub
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Jordnöts-rub
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Medelhavsrub
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Jamaican-rub
Betyg 2 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rub till kött, fisk och fågel
Betyg 2.8 av 5.
36 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Amerikansk, rökig rub
Betyg 2.6 av 5.
23 personer har röstat
Under 15 min att tillaga