Här är en härlig fiskklassiker med torsk och äggsås som tillbehör. Ett gott vardagsrecept för hela familjen. Fisken sköter sig själv i ugnen och frigör tid till att göra en god äggsås. Tillsammans med kokt potatis, färska tomater och hackad persilja är detta en måltid att njuta av.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 9 2016
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen.
Rätten innehåller ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt mjöl.
Gör laktosfri: använd matfett och mjölk utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut mjölk mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Dubblar mängden fiskbuljong för mer smak, då blir det toppen!
Åsa
2023-03-27Smakade inte mycket. Mjöl och mjölk smakar skolmat.
Anna
2018-04-17