Torsk med varm äggsås

Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Torsk med varm äggsås

Nog för att vit fisk är god som den är, men handen på hjärtat, är det inte tillbehören som gör rätten? Här får torskfilén sällskap av en äggsås du gör på kokta ägg, mjölk, majsstärkelse och buljongtärning, och allt äts ihop med kokt potatis och krispig hjärtsallad!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 12 2019

Torsk med varm äggsås

Ingredienser

4 portioner
900 g potatis
4 ägg
2 hjärtsallad
4 dl mjölk
1/2 fiskbuljongtärning
1 msk majsstärkelse
salt
peppar
600 g torskfilé
1 msk smör eller olja

Gör så här

00:09:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2119 KJ / 506 kCal
Fett13 g
Salt2.8 g
Kolhydrater47 g
Protein48 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Stekt torsk med remoulad
Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Torsk med brynt smör och pepparrot
Betyg 3.8 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kokt torsk i dillsås
Betyg 4.4 av 5.64 personer har röstat
Receptet har 20 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Torsk med äggsås
Betyg 4.2 av 5.367 personer har röstat
Receptet har 40 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Baconlindad torsk med gurka
Betyg 3.5 av 5.22 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Stekt torsk med gurksås och sallad
Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad