Ugnsrostade rotfrukter

26
2
Ugnsrostade rotfrukter

Färgsprakande rostade rotfrukter med härliga smaker av balsamvinäger, honung och rosmarin. Dessa rostade rotfrukter passar utmärkt med het yoghurtsås och ugnsstekt kycklingklubba.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2010

Ugnsrostade rotfrukter

Ingredienser

1 portioner
1
rödbeta
1
stor morot
1
liten bit kålrot (1 liten bit motsvarar ca 75 g)
1
palsternacka
1 msk
balsamvinäger
1 tsk
flytande honung
1 msk
rapsolja
1 krm
salt
1 krm
nymalen svartpeppar
-
ett par kvistar färsk rosmarin

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Under 45 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

26

Kommentarer

Margit

2/11/2017

Låter gott skall pröva det till middag ! Tillsammans med Fläskfile`med champinjonsås.

Sylwia

9/30/2016

Supergott tillsammans med ugnsstekt kycklingklubba.

Näringsvärde per portion

Energi 1252 KJ / 307 kCal
Fett 15 g
Salt 1.1 g
Kolhydrater 35 g
Protein 4 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept