En näve riven palsternacka i ugnspannkakan ger extra smak och fina fibrer. Byt ut vetemjölet mot dinkelmjöl om du vill göra pannakakan ännu lite nyttigare. En perfekt vardagsrätt för stora och små.
Ett recept från:
Buffé
nr 10,
2017
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av mjölkdryck och matfett.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett. Byt ut mjölk mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
David
2020-10-23Mycket god! Äpplemoset passar perfekt till smaken av palsternacka. Även barn som normalt inte äter palsternacka köper detta.
Barbro
2019-02-05För lite smak. Ska prova krydda med rosmarin