Gremolatastekta palsternacksstavar

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Gremolatastekta palsternacksstavar

Gremolatastekta palsternacksstavar är ugnsstekt palsternacka med gremolata, som du med fördel serverar som tillbehör till fisk eller kyckling. Gremolatan är en fantastisk italiensk sås gjord på persilja, vitlök och citron.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2002

Gremolatastekta palsternacksstavar

Ingredienser

600 g  palsternackor
1 msk  skaldjurssmör
1 msk  olivolja
salt och peppar
1   kruka persilja
1 - 2   vitlöksklyftor
juice och skal från 1/2   citron

För alla

Innehåller inte gluten eller ägg. Mjölk ingår.
Gör mjölkproteinfri: använd enbart olja eller mjölkfritt margarin i stället för smör.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Gremolata
Betyg 3.4 av 5.
30 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Osso buco med gremolatasallad
Betyg 3.1 av 5.
81 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Salviagremolata
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Gremolatasås
Betyg 5 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ljummen dinkel- och rotfruktssallad
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Gremolatamarinerade grönsaker
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga