Äppelmos med picklat äpple

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
1
Äppelmos med picklat äpple

Att pickla äppelskivor är gott som det är, men det är också ett roligt sätt att ge färdigt äppelmos nytt liv. Gott som tillbehör till pannkaka, köttbullar eller som alternativ till chutney.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2017

Äppelmos med picklat äpple

Ingredienser

ca 5 dl
1/2 dl ättiksprit (12%)
1 dl strösocker (eller råsocker)
1 dl vatten
2 äpplen
2 dl äppelmos

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Hej. Hur länge håller dessa picklade äpplen? Vad kan jag göra för att förlänga hållbarhet?

Anna maria

2018-09-21

Hej Anna Maria! Nästan omöjligt att säga beroende på vad man använder för äppelmos. Med väl rengjord burk och fräscht äppelmos gör säkert att det kan hålla 6-8 veckor i kylskåp. Hälsningar Michelle

Redaktionen

2018-09-27

Näringsvärde per dl

Näringsberäkningen är beräknad per dl.
Energi636 KJ / 152 kCal
Fett0 g
Salt0 g
Kolhydrater37 g
Protein0.1 g

Testa liknande recept

Enkelt äppelmos
Betyg 4.4 av 5.
699 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Snabbt äppelmos
Betyg 4.8 av 5.
32 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Picklat äpple med kanel
Betyg 4.2 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Äppelgodis
Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Äppelvåfflor
Betyg 4.5 av 5.
33 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Syrligt äppelmos
Betyg 3.4 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga