Äppelmos med picklat äpple

1
1
Äppelmos med picklat äpple

Att pickla äppelskivor är gott som det är, men det är också ett roligt sätt att ge färdigt äppelmos nytt liv. Gott som tillbehör till pannkaka, köttbullar eller som alternativ till chutney.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2017

Äppelmos med picklat äpple

Ingredienser

ca 5 dl
0.5 dl
ättiksprit (12%)
1 dl
strösocker (eller råsocker)
1 dl
vatten
2
äpplen
2 dl
äppelmos

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Näringsberäkningen är beräknad per dl.

Under 60 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentar

Anna maria

9/21/2018

Hej. Hur länge håller dessa picklade äpplen? Vad kan jag göra för att förlänga hållbarhet?

Redaktionen ICAse

9/27/2018

Hej Anna Maria! Nästan omöjligt att säga beroende på vad man använder för äppelmos. Med väl rengjord burk och fräscht äppelmos gör säkert att det kan hålla 6-8 veckor i kylskåp. Hälsningar Michelle

Näringsvärde per portion

Energi 636 KJ / 152 kCal
Fett 0 g
Salt 0 g
Kolhydrater 37 g
Protein 0.1 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept