Ugnskokta grönsaker
![Ugnskokta grönsaker](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ugnskokta grönsaker är ett fint tillbehör till kött, fisk och fågel eller står sig riktigt bra som en måltid i sig om du serverar med gräddfilssås och ett gott bröd. Grönsakerna som ugnskokas är aubergine, lyxiga bifftomater och zucchini.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 1997
![Ugnskokta grönsaker](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
3 portioner
1 aubergine
1 zucchini
3 bifftomater
1 msk olivolja
1 dl grönsaksbuljong (tärning + vatten)
1 tsk timjan
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer