Ciderbrässerade palsternackor

3
1
Ciderbrässerade palsternackor

Ciderkokta palsternackor med äpple är ett mycket trevligt, snabblagat och utsökt recept. Med schalottenlök, persilja, äpplen, palsternacka och äppelcider skapar du ett förbluffande gott tillbehör som passar till vegobiffar, stekt fisk eller kyckling.

Skriv ut
Ciderbrässerade palsternackor

Ingredienser

4 portioner
3
schalottenlökar
5
palsternackor (à ca 100 g)
2 msk
rapsolja
4 dl
äppelcider
1
grönsaksbuljongtärning
2 tsk
vitvinsvinäger
2
röda äpplen
1
kruka persilja
-
salt
-
peppar

För alla

Kontrollera noga innehållet i buljongen och serveringsförslagen.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentar

Inga-lill

2021-02-27

Oerhört gott . Passar även mycket bra till fläskkött tex grillade revben .

Näringsvärde per portion

Energi 957 KJ / 229 kCal
Fett 7 g
Salt 2 g
Kolhydrater 34 g
Protein 3 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept