Ciderbrässerade palsternackor

Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
1
Ciderbrässerade palsternackor

Ciderkokta palsternackor med äpple är ett mycket trevligt, snabblagat och utsökt recept. Med schalottenlök, persilja, äpplen, palsternacka och äppelcider skapar du ett förbluffande gott tillbehör som passar till vegobiffar, stekt fisk eller kyckling.

Ciderbrässerade palsternackor

Ingredienser

4 portioner
3   schalottenlökar
5   palsternackor (à ca 100 g)
2 msk  rapsolja
4 dl  äppelcider
1   grönsaksbuljongtärning
2 tsk  vitvinsvinäger
2   röda äpplen
1   kruka persilja
salt
peppar

För alla

Kontrollera noga innehållet i buljongen och serveringsförslagen.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentar

Oerhört gott . Passar även mycket bra till fläskkött tex grillade revben .

Inga-lill

2021-02-27

Näringsvärde per portion

Energi957 KJ / 229 kCal
Fett7 g
Salt2 g
Kolhydrater34 g
Protein3 g

Testa liknande recept

Under 45 min att tillaga
Palsternacka med sardeller och kapris
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lammkorv med palsternackspuré och räksallad
Betyg 2.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Cruditésallad med rostade rotfrukter
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Cider med smak av äppelpaj
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Äppelmimosa
Betyg 4.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga