Denna krispiga torsk kan man bara inte få nog av! Sälta får den av riven prästost, och smakerna gifter sig fint med den krämiga fänkålsröran med toner från citron. Ät ihop med kokt potatis och njut!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 7 2021
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Mycket smakfullt och enkel att tillreda ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Inga-lill
2023-02-14Jättegott med fänkålssåsen, ändrade dock till att blanda ost, ströbröd med pepparrot och gratinerade fisken med. Så nu är detta en klar favorit.
Eva
2021-09-21Mycket gott och uppskattat. Såsen fick reduceras, och med lite tillsats av pepparrot på slutet blev det hela mycket gott..
Gunilla
2021-09-08