Krispig oliv- och pestotorsk
Enkel men lyxig fiskrätt som består av torskfilé överdragen med oliv- pesto- och brödröra. Stek torsken i ugnen och servera tillsammans med välsmakande pasta och citronklyfta.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 51 2012
Ingredienser
4 portioner
600 g torskfilé
3 skivor vitt bröd
10 gröna oliver
2 tsk + 0,5 dl pesto
4 portioner pasta (gärna pappardelle)
1 dl crème fraiche
1 citron
65 g mangoldskott
salt
peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2460 KJ / 588 kCal
Fett21.5 g
Kolhydrater58.6 g
Protein37.2 g
Kommentarer
Lätt och gott!
Britt-inger
2015-08-30God rätt, men lite färglös. 12 min räckte inte på fisken..
Agneta
2012-12-20