Enkel men lyxig fiskrätt som består av torskfilé överdragen med oliv- pesto- och brödröra. Stek torsken i ugnen och servera tillsammans med välsmakande pasta och citronklyfta.
Läs noga ingrediensförteckningen på peston. Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd och glutenfri pasta. Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche. Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraichen mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Gör äggfri: kontrollera att pastan inte innehåller ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Tillagat (0)
Vad tyckte du om receptet?
Betyg 3 av 5.
22 personer har röstat
2 st
Kommentarer
Lätt och gott!
Britt-inger
2015-08-30
God rätt, men lite färglös. 12 min räckte inte på fisken..
Kommentarer
Lätt och gott!
Britt-inger
2015-08-30God rätt, men lite färglös. 12 min räckte inte på fisken..
Agneta
2012-12-20