Tunnbrödschips med tomatpesto & räkor
Dessa tunnbrödschips med tomatpesto och räkor är fingermat i sitt esse! Tunnbrödsbitarna steks i ugnen tills de fått färg. Toppa med tomatpesto och en skalad räka. Garnera gärna med salladslök för extra god smak!
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2006
Ingredienser
6 portioner
2 stora mjuka tunnbröd
smält smör
flingsalt
1 burk tomatpesto (à 185 g)
räkor
tunt strimlad salladslök eller späda salladsskott
För alla
Gör glutenfri: byt tunnbröden mot nachips eller glutenfritt specialknäcke.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt bröd och använd pesto utan ost.
Gör äggfri: kontrollera att brödet är äggfritt.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi800 KJ / 190 kCal
Fett15 g
Kommentar
den var kanon god
Lena
2006-12-27