Tunnbrödschips med tomatpesto & räkor

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
1
Tunnbrödschips med tomatpesto & räkor

Dessa tunnbrödschips med tomatpesto och räkor är fingermat i sitt esse! Tunnbrödsbitarna steks i ugnen tills de fått färg. Toppa med tomatpesto och en skalad räka. Garnera gärna med salladslök för extra god smak!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2006

Tunnbrödschips med tomatpesto & räkor

Ingredienser

6 portioner
2   stora mjuka tunnbröd
smält smör
flingsalt
1   burk tomatpesto (à 185 g)
räkor
tunt strimlad salladslök eller späda salladsskott

För alla

Gör glutenfri: byt tunnbröden mot nachips eller glutenfritt specialknäcke.
Gör mjölkfri: använd mjölkfritt bröd och använd pesto utan ost.
Gör äggfri: kontrollera att brödet är äggfritt.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

den var kanon god

Lena

2006-12-27

Näringsvärde per portion

Energi800 KJ / 190 kCal
Fett15 g

Testa liknande recept

Salta bräder
Betyg 4 av 5.
25 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbrödsnacks med parmesan
Betyg 4.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 60 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Avokadotilltugg
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sushi på svenska
Betyg 2.3 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga