Smördegsflarn med kabanoss, kronärtsskockor, färskost och pumpakärnor
Ett frasigt smördegsflarn med kryddig kabanoss, kronärtskockshjärtan och knapriga pumpakärnor är en smakrik måltid eller varför inte som tilltugg på mingelkalaset eller till fredagsmyset. Servera det nygräddade smördegsflarnet toppad med krämig färskost och en grönsallad.
Ingredienser
Till servering
För alla
Gör glutenfri: välj glutenfri smördeg.
Gör laktosfri: välj laktosfri smördeg och laktosfri färskost.
Gör mjölkproteinfri: byt ut tomatpesto mot creme av soltorkad tomat. Välj mjölkproteinfri smördeg och mjölkproteinfri färskost.
Gör äggfri: välj äggfri smördeg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Fantastiskt gott och något vi garanterat kommer bjuda på. Smarrigt!!
Anna-karin
2022-01-23Rätt skaplig faktiskt. Rolig att laga. Barnen petade bort kronärtskockorna så får fundera på alternativ.
Heidi
2018-02-09Rätt skaplig faktiskt. Rolig att laga. Barnen petade bort kronärtskockor så får fundera på alternativ.
Heidi
2018-02-09