Filodegsrullar med spetskål, fetaost och soltorkad tomat

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
1
Filodegsrullar med spetskål, fetaost och soltorkad tomat

Goda filodegsrullar med krämigt innehåll av fräst spetskål, fetaost och tomatpesto. Filodegsrullarna passar fint som snacks, tillbehör på ett buffébord eller som en enkel förrätt oavsett tillfälle är de försvinnande goda.

Filodegsrullar med spetskål, fetaost och soltorkad tomat

Ingredienser

16 st
500 g  spetskål
1   gul lök
2 msk  olivolja
salt
svartpeppar
150 g  fetaost
2 msk  tomatpesto
8   ark kyld filodeg
1   äggula
1 msk  sesamfrön

För alla

Innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri fetaost.
Näringsvärdet är beräknat per st.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Var tog de soltorkade tomaterna som står i rubriken vägen? Fanns inte i receptet.

Birgitta

2023-07-02

Tack Birgitta för din fråga! De soltorkade tomaterna som rubriken hänvisar till återfinns i tomatpeston. Hoppas du gillar receptet. Hälsningar Ulrika

Redaktionen

2023-07-03

Näringsvärde per portion

Energi478 KJ / 114 kCal
Fett5 g
Salt0.6 g
Kolhydrater13 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Filorullar med fetaost och mynta
Betyg 3.7 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Burek med sojafärs och soltorkade tomater
Betyg 4.1 av 5.
31 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vårrullar med kål och ingefära
Betyg 4.3 av 5.
45 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kinesiska lökfyllda vårrullar
Betyg 2.7 av 5.
34 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Stekt filodegsbröd med ostfyllning
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Persikovårrulle
Betyg 2.2 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga