Filodegsrullar med spetskål, fetaost och soltorkad tomat

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
2
Filodegsrullar med spetskål, fetaost och soltorkad tomat

Goda filodegsrullar med krämigt innehåll av fräst spetskål, fetaost och tomatpesto. Filodegsrullarna passar fint som snacks, tillbehör på ett buffébord eller som en enkel förrätt oavsett tillfälle är de försvinnande goda.

Filodegsrullar med spetskål, fetaost och soltorkad tomat

Ingredienser

16 st
500 g spetskål
1 gul lök
2 msk olivolja
salt
svartpeppar
150 g fetaost
2 msk tomatpesto
8 ark kyld filodeg
1 äggula
1 msk sesamfrön

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Skulle helt klart byta ut tomatpeston mot en annan smak. Tyckte inte att den passade.

Frida inger

2024-06-02

Var tog de soltorkade tomaterna som står i rubriken vägen? Fanns inte i receptet.

Birgitta

2023-07-02

Tack Birgitta för din fråga! De soltorkade tomaterna som rubriken hänvisar till återfinns i tomatpeston. Hoppas du gillar receptet. Hälsningar Ulrika

Redaktionen

2023-07-03

Näringsvärde per st

Näringsvärdet är beräknat per st.
Energi478 KJ / 114 kCal
Fett5 g
Salt0.6 g
Kolhydrater13 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Burek med sojafärs och soltorkade tomater
Betyg 4.1 av 5.
31 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Turkiska fetaostknyten
Betyg 3.1 av 5.
32 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Filorullar med fetaost och mynta
Betyg 3.7 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Börek med fetaost, spenat och kronärtskocka
Betyg 4.4 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ostrullar på filodeg
Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vårrullar med kål och ingefära
Betyg 4.3 av 5.
45 personer har röstat
Under 45 min att tillaga